Axioma Oy / Rita Jussila
Olen espoolainen kuntovalmentaja ja terveysviestijä. Suunnittelen asiakkailleni yksilöllisiä, asiakkaan elämäntilanteeseen ja tavoitteisiin sopivia kunto- ja ravinto-ohjelmia.

Olen asiakkaan tukena tavalla, joka asiakkaalle parhaiten sopii. Liikumme yhdessä säännöllisesti, tapaamme sovituin väliajoin ja päivitämme treeniohjelmaa asiakkaan kehityksen mukaan. Ravinto-ohjauksella varmistetaan oikean energiansaannin ja energiankulutuksen suhde ja huolehditaan aterioiden terveellisyydestä.

Mittaan tuloksia esimerkiksi kehonkoostumusanalyysia, kuntotestejä ja energiatestiä hyödyntäen. Parhaat tulokset näkyvät kuitenkin asiakkaasta itsestään: energinen olo, kiinteytynyt keho ja iloinen ilme huomataan!

Teen mielelläni töitä elämäntaparemonttia aloittavien ihmisten kansssa ja autan painonpudottajia saavuttamaan tavoitteensa terveellisesti, pitkäjänteisellä muutosohjelmalla. Kuntoilijoille laadin heidän suorituskykyään kohottavia ja kehoa muokkaavia treeniohjelmia sekä annan tavoitteiden saavuttamista edistävää ravintoneuvontaa.

Koulutukseltani olen auktorisoitu personal trainer (Trainer4You, EREPS), ravintovalmentaja (FIHF) ja kuntosalivalmentaja (Trainer4You). Minulla on myös Gymstick Trainerin koulutus. Seuraan jatkuvasti alan kehitystä ja päivitän osaamistani kouluttautumalla säännöllisesti, mitä hyödynnän myös viestintätyössäni.

Ennen kouluttautumistani hyvinvointialalle työskentelin viestinnän asiantuntija- ja johtotehtävissä sekä omassa yrityksessäni että pohjoismaisen viestintäkonsernin palveluksessa. Korkeakoulututkintoni on VTM.
 

Yhteystiedot

Rita Jussila
Axioma Oy

Postiosoite:
Nuottakunnantie 7 C 11
02230 Espoo

Käyntiosoite:
Kuunkehrä 2 A, 4 krs, Olari,
02210 Espoo

rita.jussila@axioma.fi
Puh. 050 1807